Vi skal passe på os selv og hinanden – derfor er vi særligt opmærksomme på god hygiejne og smittefare. Vi skal hjælpe hinanden med at bruge sund fornuft og følge alle retningslinjer for at undgå yderligere spredning af Coronavirus.

Hos Kognitiv Klinik opfordres alle til at vaske/afspritte hænder. Alle håndtag og berørte overflader afsprittes mellem hver samtale, og vi sørger for at lufte godt ud. Kognitiv Klinik opfordrer alle, der har mulighed for det, til at vælge en online session, frem for et fysisk fremmøde. Klinikken holder dog begrænset åbent for dem, der skulle have særligt brug for det.

Hvis du oplever, at følelser af eksempelvis angst, tristhed og ensomhed kan blusse op, er det vigtigt at tale med dit netværk og dine behandlere om, hvad I sammen kan gøre for at den nye situation kan blive nemmere for dig og gøre dig mest tryg. Læs mere her.

Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at ringe på 25 21 10 19 eller skrive på info@kognitiv-klinik.dk

Hvis du har symptomer eller har været i forbindelse med nogen, der er smittet med Corona-virus, bedes blive hjemme. Ligeledes bør du blive hjemme, hvis du har været i udlandet indenfor de seneste 14 dage. I disse tilfælde vil der altid være mulighed for en online samtale.