Søger du eller en af dine nærmeste hjælp til behandling af problemer med eksempelvis Lavt Selvværd, Perfektionisme, Vrede eller Stress? Hos Kognitiv Klinik tilbydes du et skræddersyet forløb med forskningsbaseret Kognitiv Adfærdsterapi, der jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer er den mest effektive behandlingsform. Læs mere om nedenstående problemstillinger ved at klikke på linksne, og hvordan du kan få hjælp af Aut. Psykolog Dorte Hellevang ved Kognitiv Klinik.

Du kan læse mere om de enkelte problematikker ved at klikke på de forskellige problemstillinger ovenfor eller ved at klikke videre i menuen under Behandling.

Tilgangen hos Kognitiv Klinik tager med udgangspunkt i den kognitive metode. Ved hvert enkelt forløb og session tages der stilling til, hvad der skal prioriteres højest, og der ligger altid en kvalificeret faglig vurdering bag valg af intervention og strategi. Dorte Hellevang har gennem sit kliniske arbejde adskillige års erfaring med Kognitiv Adfærdsterapeutisk behandling af de enkelte problemstillinger, hvilket sikrer dig den bedste forudsætning for kvalificeret hjælp. Forløbet bliver skræddersyet til netop dig. Udover at blive mødt af en fagligt dygtig og metodestærk psykolog, bliver du ligeledes mødt med en varm og imødekommende tilgang og god service i behagelige og trygge rammer.

Hos Kognitiv Klinik i Lyngby tilbydes du specialiseret psykologisk behandling, støtte og rådgivning i forhold til almenpsykologiske problemstillinger – altid tilpasset den enkeltes behov. Du er meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har nogen spørgsmål eller for at booke en aftale.

Telefon: 25 21 10 19

Mail: info@kognitiv-klinik.dk