Mit navn er Dorte Hellevang. Jeg er uddannet Psykolog (cand.psych.) ved Københavns Universitet og autoriseret af Socialministeriet. Som autoriseret psykolog er jeg forpligtet af Lov om Psykologer og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Vores samtaler er naturligvis omfattet af tavshedspligt.

Jeg har specialiseret mig i Kognitiv Adfærdsterapi og har i mit arbejde som klinisk psykolog adskillige års erfaring med behandling af en bred vifte af problemstillinger, som du kan læse mere om under Behandling.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt mødt hos mig. Ved den første samtale vil vi sammen undersøge, hvilke problemer du oplever og sætte mere specifikke mål op for, hvad du ønsker hjælp til. I et ligeværdigt samarbejde og ved hjælp af konkrete teknikker, forskningsbaseret psykologisk viden og støtte fra min side, vil vi arbejde os hen imod disse mål.

For altid at sikre den bedste kvalitet i behandlingen opkvalificerer jeg mig jævnligt ved at deltage i efteruddannelser og kurser. På den måde sikrer jeg mig specialiserede kompetencer til at give dig det bedste udbytte af dit forløb ved Kognitiv Klinik i Lyngby. Min erfaring bidrager til holdbare behandlingsresultater, som altid er målet i ethvert forløb i Klinikken.

Læs mere uddybende om mine kvalifikationer her.

Jeg brænder for mit arbejde og for at gøre en forskel for den enkelte. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hos Kognitiv Klinik i Lyngby tilbydes du specialiseret psykologisk behandling, støtte og rådgivning i forhold til en bred vifte af psykiske vanskeligheder – altid tilpasset den enkeltes problemstillinger. Du er meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har nogen spørgsmål eller for at booke en aftale.

Telefon: 25 21 10 19

Mail: info@kognitiv-klinik.dk