Hos Kognitiv Klinik har du ikke mulighed for at bruge en lægehenvisning. Til gengæld kan du få prisen helt eller delvist dækket via nedenstående forsikringsordninger:

(Hvis du har en lægehenvisning og vil læse mere om brug af denne kan du læse mere information hér).

 

Medlem af Sygeforsikringen “danmark”

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til psykologhjælp, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere om ”danmark”s takster og betingelser her.

Som medlem af Sygeforsikringen “danmark” ydes fra 2024 et tilskud på op til 300 kr. pr. psykologsamtale. For mere information se www.sygeforsikring.dk

 

Sundhedsforsikring

Mange arbejdspladser har en sundhedsforsikringsordning, som dækker psykologsamtaler. Kontakt din sundhedsforsikring og undersøg, hvilke krav de stiller, om du kan få dækket psykologsamtaler og hvilket antal, de dækker pr. år.

 

Fagforening

Fagforeninger kan i enkelte tilfælde bevilge et beløb til psykologsamtaler, såfremt problemerne er arbejdsrelaterede. Kontakt din fagforening for at forhøre dig om denne mulighed.

 

Kommuner

Nogle kommuner dækker et korterevarende psykologforløb. Kontakt din sagsbehandler i kommunen for at høre, om du kan opfylde de krav, de stiller.

 

Hos Kognitiv Klinik i Lyngby tilbydes du specialiseret psykologisk behandling, støtte og rådgivning i forhold til en bred vifte af psykiske vanskeligheder – altid tilpasset den enkeltes problemstillinger. Du er meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har nogen spørgsmål eller for at booke en aftale.

Telefon: 25 21 10 19

Mail: info@kognitiv-klinik.dk