Ønsker du at udvikle dig fagligt inden for behandling med Kognitiv Adfærdsterapi? Eller oplever du problemstillinger i forbindelse med dit arbejde, som du gerne vil have hjælp til? Hos Kognitiv Klinik tilbydes du et skræddersyet supervisionsforløb tilpasset dine specifikke behov og udviklingsmål.

Supervisionens overordnede mål er kvalitetssikring og professionsudvikling. Disse mål opnås ved fokuseret at arbejde med specifikke udfordringer i arbejdet og personlige udviklingsområder. Supervisionen vil altid tage afsæt i kognitivt adfærdsterapeutisk tilgang.

Under supervision vil der være mulighed for fordybelse og refleksion over egne reaktioner over for klienten såvel som konkret undervisning og rådgivning. Der kan være forskelle i de individuelle behov i supervisionen, og det tilstræbes at skræddersy sessionerne, så de matcher dine konkrete behov.

Supervision tilbydes til psykologer mhp. autorisation samt andre faggrupper fx socialrådgivere, lærere, pædagoger, psykoterapeuter eller andre behandlere, der arbejder med psykologiske, social- og sundhedsfaglige problemstillinger, der har brug for løbende ekstern supervision.

Hos Kognitiv Klinik i Lyngby tilbydes du supervision i en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme i forhold til konkrete sager og en bred vifte af problemstillinger eller diagnostiske overvejelser – altid tilpasset den enkeltes udviklingsmål. Du er meget velkommen til at kontakte Klinikken, hvis du har nogen spørgsmål eller for at booke en aftale.

Telefon: 25 21 10 19

Mail: info@kognitiv-klinik.dk